Bed&Breakfast > Nederlands > Accommodatie

Accommodatie

Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Op de bovenverdieping, bereikbaar via een fraaie buitentrap, vindt u een zeer ruim, prettig ingericht gemeenschappelijk gastenverblijf met daaraan grenzend drie slaapkamers met elk een eigen badkamer.

In het gastenverblijf vindt u in de boekenkast naast leesboeken diverse boekjes en folders over Toscane; er is tv, en een video- en dvd/mp3-speler. De gezelschapsspellen ontbreken ook niet. Ook is er een klein keukentje om bijv. koffie en thee te zetten en een goed gevulde koelkast.

Naast het huis ligt een overdekt terras. Hierop wordt het ontbijt geserveerd. Voor en naast het huis is veel gelegenheid om zich al dan niet overdekt te verpozen. Op een luttele 100 meter ligt het fraaie zwembad omringd door een mooie grasmat waarop ook parasols, tafels, stoelen en ligbedden.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een appartement met eigen ingang. Het bestaat uit een woon/leefkamer met volledig ingerichte keuken, (o.a. oven en magnetron), een slaapkamer en een badkamer. De gasten van het appartement hebben de beschikking over een privé buitenterrein, voorzien van een eettafel met stoelen (overdekt) en ligstoelen......